GORAN RAZIĆ

SNIMATELJ | MONTAŽER | FOTOGRAF

Dugogodišnji rad u sportskom novinarstvu i sportskoj fotografiji, kojom se bavi od 2003. godine, Goranu je donijelo veliko iskustvo izvještavanja s najvećih svjetskih sportskih događanja, poput Svjetskih prvenstava i Olimpijskih igara. Događaji takvog tipa u Goranu su razvili smisao za izdvajanje i bilježenje najvažnijih trenutaka, te inicijativu i samostalnost u radu. Upravo navedene vrline u posao su mu utkale brzinu odlučivanja te brzu prilagodbu stresnim situacijama, u kojima se našao nebrojeno puta. Snimanje javnih događanja vrlo je inspirativno i nešto što Goran odrađuje rutinerski i prema svim zakonima struke. Bilo da trebate samo snimateljsku ruku u svom timu, samostalnog video-novinara ili pak TV reportažu koja mora biti gotova u nekoliko sati, budite sigurni da će posao biti odrađen na najvišoj razini. Isto tako u dogovoru sa svojim vjernim partnerima s kojima surađuje dugi niz godina u stanju je organizirati velike i cjelovite produkcije za najzahtjevnije poslove.

Goran je već dugi niz godina na poziciji službenog fotografa i snimatelja Hrvatske skijaške reprezentacije (Croski) te odrađuje posao šefa fotografa na najpopularnijem sportskom događaju u Republici Hrvatskoj - utrci Svjetskog skijaškog kupa Audi FIS Ski World Cup “Vip Snow Queen Trophy” - Zagreb/Sljeme. Osim toga, Goranova foto i video ekipa zadužena je za službeno praćenje i snimanje jednog od tri najpopularnija sportska događanja u Hrvatskoj - UCI cestovnu biciklističku utrku kroz Hrvatsku - "Tour Of Croatia”.   Kada ne radi velika društvena ili sportska događanja Goran snima promotivne i korporativne filmove te kratke trailere s ciljem promocije tvrtki ili njihovih proizvoda. U opusu rada Goran bilježi i snimanje video spotova te ostalih filmova u kraćoj i srednjoj formi.

Potpuna produkcijska i postprodukcijska neovisnost, pažljiv odabir opreme, ali i stručnih kolega s kojima godinama surađuje, Goranu daje sigurnost, ali i konkurentnost u kreiranju cijene prema klijentima.  Širok raspon dosad odrađenih poslova daje sigurnost da svaki klijent može dobiti uslugu primjerenu njegovim potrebama. Bilo da je riječ o kratkom privatnom snimanju za kućnu arhivu ili da je riječ o srednjoj ili velikoj produkciji (koja obuhvaća izradu scenarija, traženje lokacija snimanja, casting, fotografiju i visokokvalitetnu 4k produkciju/postprodukciju) Goran će se uvijek prilagoditi klijentu.  

Poslovi u Hrvatskoj, ali i izvan nje, realnost su današnjeg vremena. Javite se i dogovorite sastanak ili pak neobaveznu kavu i saznajte iz prve ruke sve detalje njegovog profesionalnog života.